Hirdetés
Számos hibajavítással érkezik a Windows 10 legújabb frissítése

A Windows 10 operációs rendszer legalább annyi felhasználó tetszését nyerte el, mint ahányét nem, de a Microsoft továbbra is azon van, hogy az ellentábor felhasználóit is váltásra bírja, ezért pedig gőzerővel dolgoznak a rendszerben jelen lévő hibák kijavításán.

Nem sokkal ezelőtt látott napvilágot az a kellemetlen tény, hogy az Edge böngésző InPrivate böngészési módban is eltárolja az URL-eket, ugyanúgy, mint normál esetben, ez pedig érzékenyen érintette a vállalatot, hiszen a böngészővel kapcsolatban nem éppen ezt ígérték a felhasználóknak.

Most viszont már minden rendben, nem érdemes aggódni a jelenség miatt, ugyanis a hamarosan érkező frissítésben már ez is kijavításra került, mint ahogy jó néhány egyéb terület is fejlesztésen esett át.

A frissítés ugyanis ezentúl megakadályozza, hogy az Edge és Internet Explorer 11 böngészők használatakor rosszindulatú szoftverek települjenek számítógépeinkre, de gyorsabbá vált a frissítések telepítése is, valamint a Silverlight teljesítménye is jelentős fejlődésen ment keresztül.

Előfordulhat, hogy a frissítés már meg is érkezett számítógépedre, de, ha nem, akkor sem kell kétségbe esni, ugyanis néhány napon belül minden bizonnyal sor kerül majd rá. Ha kíváncsi vagy a hibajavítások teljes listájára, ezt az oldalt ajánljuk számodra.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...