Hirdetés
A Xiaomi apró Bluetooth-hangszórója úgy szól, hogy azt sok nagyobb társa is megirigyelné

A Bluetooth hangszórók kétségkívül az egyik leghasznosabb technológiai kütyüknek számítanak, hiszen a vezeték nélküli zenehallgatás élményét ezek biztosítják számunkra a legegyszerűbb módon.

Egy ilyen eszközzel a birtokunkban a konyhában vagy épp a fürdőszobában sem kell lemondanunk kedvenc zeneszámainkról, hiszen azokat okostelefonunkról elindítva már továbbíthatjuk is hangszóróinkra.

A Xiaomi név valószínűleg már mindenkinek ismerősen cseng a kínai vállalat által gyártott kiváló minőségű okostelefonok miatt, így az sem túl meglepő, hogy a Bluetooth hangszórójukat sem érheti panasz.

DSC_0083

A minimalista designt magára öltő, egyébként 5 Wattos teljesítménnyel bíró hangszóró a maximalizmust tükröző anyaghasználatával és impozáns megjelenésével a lakás bármely szegletének tökéletes dísze lehet.

Persze egy ilyen eszközt elsősorban nem csak dísznek vesz meg az ember, ezért fontos, hogy annak hangminőségére se legyen panasz, márpedig a Xiaomi Bluetooth hangszórójának esetében biztos, hogy nem lesz. Természetesen senki ne számítson 5.1-es hangélményre, de, hogy a tervezők kihozták a maximumot a 6 x 6 x 9.33 cm-es termékből, az szinte biztos.

DSC_0060

Az eszköz felső részét lenyomva kapcsolhatjuk azt be, majd ugyanezen rész forgatásával a hangerőt is szabadon állíthatjuk. Bár ez a lehetőség is rendelkezésünkre áll, a legtöbben azért valószínűleg okostelefonjukon vezérlik majd a hangszóró hangerejét. A bekapcsolt állapotot egyébként egy kék színű időnként felvillanó LED, és egy kedves kínai hölgy hangja jelzi számunkra.

Egy Bluetooth hangszórót általában csak zenehallgatásra terveznek, ugyanakkor a Xiaomi megoldását akár autós kihangosítónak is használhatjuk, hiszen a tervezők egy mikrofont is elhelyeztek benne, ennek köszönhetően pedig vezetés közben is gondtalanul cseveghetünk ismerőseinkkel.

DSC_0056

A 10 méteres hatótávolsággal, 1200mAh kapacitású akkumulátorral és 7 órányi folyamatos zenelejátszást biztosító üzemidővel rendelkező hangszóró a Gearbest webáruházából vásárolható meg, ahol ingyenes kiszállítás mellett már 7700 forintért is hozzájuthatunk, ez pedig kiváló ár ezért a minőségi készülékért.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...