Hirdetés
Zseniális fejlesztés készült a YouTube-hoz, muszáj kipróbálnotok!

A TheNextWeb hívta fel a figyelmet arra a github projektre, amelynek köszönhetően mostantól sokkal könnyebben kereshetünk rá olyan videókra, amelyek a közelünkben kerültek rögzítésre.

A Geo Search Tool elnevezésű eszköz ugyanis lehetővé teszi számunkra, hogy rákeressünk azokra a videókra, amelyek egy adott helyen készültek, vagy amiket egy adott helyről töltöttek fel.

A beállításokban ráadásul el is mélyülhetünk, ugyanis megadhatunk pontos címet, kulcsszavakat és csatornákat is, így egészen leszűkíthetjük a minket érdeklő területet.

Alapértelmezés szerint a rendszer az 50 legfrissebb videót jeleníti meg előttünk, de lehetőségünk van arra is, hogy egy adott időintervallumban feltöltött videóra keressünk rá. A keresési találatok ezt követően egy térképen is megjelennek, ami elsősorban akkor lehet hasznos, ha kereséskor nagyobb körzetet adtunk meg, hiszen így egyszerűbben láthatjuk, hogy az egyes videók honnan kerültek feltöltésre.

A frappáns fejlesztést itt érhetitek el.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...