Hirdetés
16 millió színnel és remek árral vár a Xiaomi Mijia éjjeli lámpa

A Xiaomi készüléke tökéletes választás lehet bárki számára, hiszen 16 millió színárnyalatából mindenki megtalálhatja azt az egyet, amely illeszkedik éppen aktuális hangulatához.

A Bluetooth és Wi-Fi csatlakozási módokat is támogató készülék más otthoni automatizációs rendszerekkel is összekapcsolható, ráadásul harmadik fél szolgáltatásaiba is integrálható, így tökéletes eleme lehet az automatizált otthoni folyamatoknak. Csak néhány kompatibilis szolgáltatót említsünk: Alexa, IFTTT, Google Home, Node-RED, Home Assistant és még sokan mások.

A Mijia éjjeli lámpa fém talpakon áll, a borítást műanyaggal oldották meg, design tekintetében pedig teljesen minimalista kialakítással van dolgunk, aminek köszönhetően az eszköz bármilyen környezetben gond nélkül elhelyezhető.

A lámpát a tetején elhelyezett gombbal hozhatjuk működésbe, de szinkronizálhatjuk a Yeelight nevű applikációval is. Ami pedig különösen érdekes, hogy a Xiaomi Mi Band karkötővel történő párosítás után az éjjeli lámpa automatikusan kikapcsol, ha az óra azt érzékeli, hogy viselője álomba szenderült.

Azok, akik nem szeretnék okostelefonon keresztül vezérelni a lámát, bekapcsolás után az az eszköz tetejének szélén húzva az ujjukat változtathatják a színárnyalatokat. A bekapcsológomb hosszan tartó megnyomásával 15 perces automatikus kikapcsolás is beállítható, ám ez az érték az applikációban szabadon módosítható.

Az eszköz különböző módokkal is felvértezésre került, hiszen van fény, olvasó, színes és színátmenetes mód is, tehát biztosan mindenki megtalálja a számára érdekes és szükséges színt valamint funkciót. Összességében nézve egy kifejezetten érdekes, jó funkcionalitású, könnyen és sokféleképpen vezérelhető okoslámpáról van szó, amelynek értékét tovább növeli, hogy más szolgáltatásokkal és eszközökkel is tökéletesen használható.

Az eszközt megvásárolni az alábbi linken tudjátok, fizetni pedig ingyenes kiszállítás mellett, 65.99 dollárt, vagyis mintegy 16 ezer forintot kell érte.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...