Hirdetés
4-magos processzorral szerelt mobil 13 ezer forintért? Igen, és nem is rossz!

Ahogyan azt már megszokhattuk, ezúttal sem múlhat el a hétvége nagy akciók nélkül, ám most elsősorban az okostelefonok iránt érdeklődők lehetnek szerencsés helyzetben.

Korábban beszámoltunk már a kupon napok első felvonásáról, most pedig itt az újabb fejezet, hiszen a Gearbest úgy döntött, hogy további nagyszerű ajánlatokkal kedveskedik a vásárlóknak, akik minden eddiginél olcsóbban juthatnak hozzá készülékeikhez.

A megszokottakhoz hűen ismét csak néhány ajánlatról fogunk beszámolni, de ez senki kedvét ne vegye el attól, hogy a teljes kínálatot átnézze, hiszen könnyen elképzelhető, hogy a böngészés közben igazi kincsekre bukkantok.

Azok, akik teljesítményspecifikus készülékekre vágynak, választhatják a Huawei Mate 9 típusú modelljét, amely Full HD felbontású kijelzővel, Kirin 960 típusú 8-magos processzorral, 4GB RAM-mal, 64GB-os belső tárolóval, ujjlenyomat-olvasóval és többek között kiváló képességű dupla hátlapi kamerával áll a vásárlók rendelkezésére. A készülék árával és teljesítményével kapocslatban az alábbi linken tájékozódhatsz. Kuponkód: HMATE9 (-26 ezer forint)

A Huawei modelljéhez hasonló kategóriában játszó Xiaomi Mi 6 is bekerült a kínálatba, ám esetében egy fokkal erősebb hardverről számolhatunk be, hiszen az 5.15-hüvelykes Fukk HD felbontású kijelző alatt olyan prémium minőségű elemek kaptak helyet, mint a Snapdragon 835 típusú chipset, a 6GB RAM, a 128GB-os belső tárhely és az Adreno 540 grafikus vezérlő. Az ujjlenyomat-olvasóval, dual-SIM támogatással, dupla hátlapi kamerával és számos nagyszerű funkcióval rendelkező készülékről itt tudhatsz meg többet. Kuponkód: RMi64G (-26 ezer forint)

Tévedés azonban azt hinni, hogy nagy teljesítményű modellekért csak magas ár mellett juthatunk hozzá, hiszen itt van a már nem éppen új, de még mindig kitűnően helytálló LeEco  2 X520 is, ami Full HD kijelzőjével, 8-magos, Snapdragon 652 típusú chipsetével, 3GB RAM-jával és 32GB-os tárhelyével ennyi pénzért valóságos ajándéknak számít. További részletekért és képekért katt. erre a linkre. Kuponkód: X520

Végül, de nem utolsó sorban említsünk meg egy olyan készüléket is, amely bár nem fog AnTuTu rekordokat döntögetni, tökéletes választás lehet a gyerkőc első telefonjának, vagy akár egy pótkészüléknek is. A Gretel A7 ára alig haladja meg a 13 ezer forintot, ám ezért az árért egy meglehetősen kompakt modellt kapunk, hiszen a 4-magos processzor, az 1GB RAM, a HD felbontású kijelző és az Android 6.0 operációs rendszer tökéletesen alkalmas arra, hogy az alapvető alkalmazásokat gond nélkül futtassa. A dual-SIM és microSD foglalattal is rendelkező készülékkel kapcsolatos részleteket itt érheted el. Kuponkód: A7GB

Bár most csak négy készüléket soroltunk fel, jó néhány egyéb termék is bekerült még a kínálatba, melyek közül néhányat most fel is sorolunk nektek, zárójelben a kuponkóddal és a linkkel.

Update: Újabb kuponokat tett közzé a Gearbest, amiknek köszönhetően az alábbi készülékeket most még kedvezőbb áron vásárolhatjátok meg.

Termék – Kupon – Kedvezményes ár – Darabszám – Link

Geotel Note 4G Phablet – HNote4G – 74.99$ – 150 – Link
Xiaomi Redmi Note 4X – HNote4X  – 156.99$ – 200 Link
Xiaomi Redmi Note 4X – FNote4X – 149.99$ – 200 Link
Xiaomi Redmi 4X – F4X4G – 119.99$ – 500 – Link
Xiaomi Redmi Note 4 – HNoteG – 149.99$ – 400 Link
Vernee Thor E 4G – HThorE – 99.99$ – 200 – Link
Xiaomi Mi 6 64GB – HMi64G – 425.99$ – 200 – Link
XiaoMi Mi5 64GB – HMi564GB – 199.99$ – 100 Link

Amennyiben más termékek iránt érdeklődsz, nézz szét a Gearbest weboldalán, ahol ingyenes kiszállítás mellett több ezer termék közül választhatsz.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...