Hirdetés
Csúcskategóriás okostelefonok verhetetlen áron, mutatjuk a választékot!

A jelenleg is zajló Mobile World Congress nevű esemény hírnevét kihasználva számos webáruház hatalmas leértékelésekbe kezdett és különböző akciókat hirdetett meg, aminek mi a kedvező árak miatt csak örülhetünk.

Bár az utóbbi években a mobilok mellett egyre több elektronikai termék is megjelenik a kiállításon, leginkább még mindig az okostelefonok azok, amik lázba hozzák a felhasználókat. Épp ezért a webáruházak, köztük a már jól ismert Gearbest is erre hegyezte ki akcióját, amiről mi most összefoglaló jelleggel beszámolunk nektek.

Az már rég nem meglepő, hogy a különböző kínai gyártók is képviseltetik magukat a kiállításon, hiszen egyrészt szeretnék eljuttatni termékeiket annyi potenciális vásárlóhoz, amennyihez lehet, másrészt pedig ezek a termékek már bőven vannak annyira jók, hogy meg mernek velük jelenni egy ekkora presztízzsel bíró rendezvényen.

A kiállítók között ott van például az a LeEco is, amelynek 10-magos processzorral, 3GB RAM-mal, Full HD kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval szerelt készülékét már 37 ezer forintért is megvásárolhatjuk. Ez még az esetlegesen felmerülő járulékos költségek figyelembevételével is nevetségesen alacsony összegnek tűnik, főleg úgy, hogy ezen hardverelemek mellé az fém készülékházat és 3000 mAh-s akkumulátort is kapunk.

Hasonlóan jó ajánlatnak számít az 5.5-hüvelykes Full HD felbontású kijelzővel, dupla hátlapi kamerával, 3GB RAM-mal, 32GB-os belső tárolóval és ujjlenyomat-olvasóval rendelkező Ulefone Gemini is, amelyhez most 40 ezer forintnak megfelelő összegért juthatunk hozzá. A fekete, arany és ezüst színekben elérhető modell 8-magos MediaTek processzora 1.5GHz-es órajelen fut, ami kiváló teljesítményt eredményez, abban pedig, hogy mindezt ne csak ideig-óráig tudja élvezni a felhasználó, egy 3250 mAh-s egység vállal felelősséget. A készülék kijelzővédő fóliával, headsettel és tokkal kerül kiszállításra, ami alighanem plusz pontot eredményez a gyártó neve mellett.

 

Az általunk harmadikként kiemelt modell nem más, mint a lenyűgöző megjelenésű Vernee Mars. A rendkívül vékony kialakítású fém készülékházzal rendelkező okostelefon 10-magos, 2GHz-en futó processzorral, 4GB RAM-mal és természetesen ujjlenyomat-olvasóval várja a vásárlókat, akiknek 49 ezer forintot kell fizetniük érte.

A 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerával ellátott Vernee Mars ujjlenyomat-olvasója a Sony megoldásához hasonlóan a készülék oldalán került elhelyezésre, ami kényelmes használatot tesz lehetővé.  Van dual-SIM foglalat, 3.5-es jack csatlakozó és C-típusú USB csatlakozó is, míg a belső memóriát microSD kártyán keresztül akár 128GB-is bővíthetjük.

Az általunk felsoroltak mindössze elenyésző részét képezik a kínáltaknak, így mindenkinek csak azt tudjuk javasolni, hogy látogassatok el a Gearbest weboldalára, ahol a több száz akciós okostelefon mellett a kiegészítők között is szabadon válogathatunk. A kiszállítás továbbra is ingyenes, így ez senki szemében ne legyen hátráltató tényező.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...