Hirdetés
Június 13-án kezdődik az Apple fejlesztői konferenciája

Az Apple éves fejlesztői konferenciája ezúttal június 13-án veszi kezdetét, az eseményen pedig új termékekről, projektekről, szoftverekről és hardverekről is hallhatunk majd.

Az idei WWDC meglepetéssel szolgálhat majd a rajongóknak, hiszen könnyen lehet, hogy új hardverek is bejelentésre kerülnek, miközben az is előfordulhat, hogy semmi lényeges információt nem közöl majd a vállalat.

Az optimista előrejelzések szerint számítani lehet egy új, a billentyűzet fölött elhelyezett kapacitív gombokkal rendelkező sávval ellátott MacBook család megjelenésére, de hallhatunk majd az iOS 10-ről és az OS X MacOS-re történő átnevezéséről is.

Mivel az iPhone 7 megjelenésére csak szeptemberben kell számítani, elemzők szerint az Apple már most megkezdi majd annak népszerűsítését, amit azzal fog kezdeni, hogy bejelentik az eddigi 16GB-os alaptárhely 32GB-osra történő növelését. Ez egy olyan lépés lenne a vállalattól, amire a felhasználók már évek óta várnak, ezért a bejelentés valószínűleg az értékesítési számokra is jó hatással lenne.

A június 13-án kezdődő Keynote információkkal szolgálhat még az Apple Music és az Apple Watch kapcsán is, de pontosat majd csak az esemény napján tudunk majd közölni.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...