Hirdetés
Mégis jó a Windows 10? Már a legnagyobbak is az új rendszerre esküsznek

Annak ellenére, hogy minden oldalról támadások érik a Windows 10-et és az azt fejlesztő Microsoftot, úgy tűnik, a legtöbb embernek és vállalatnak nincs problémája az új rendszerrel, ezt pedig az alábbi példa is egészen jól szemlélteti.

Az Amerikai Védelmi Minisztérium ugyanis bejelentette, hogy a következő egy évben 4 millió eszközük operációs rendszert frissítik a legújabb, Windows 10-es rendszerre, amire véleményük szerint a költségcsökkentés és a biztonság miatt van a legnagyobb szükség.

2015 novemberében még azt szerették volna elérni, hogy 2017. január végére minden általuk üzemeltetett gépen az új rendszer fusson, azonban mivel rengeteg eszközről van szó, egy hónappal kitolták a határidőt, akinkek pedig ennél is több időre van szükségük a frissítéshez, a Terry Halvorsen-től, a Védelmi Minisztérium vezetőjétől kell engedélyt kérniük a halasztásra.

A közelmúltban számos kritika érte a Védelmi Minisztériumot, amiért sok helyen még mindig a már évek óta nem támogatott Windows XP operációs rendszert használják, így vélhetően ez is közrejátszhatott a mostani döntésben.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...