Hirdetés
A Meizu EP51 lehet a kiváló választás, ha jó ár-érték arányú Bluetooth fülesre vágysz

A 10 ezer forint alatti árkategóriában nem könnyű olyan fülhallgatót találni, amely kiemelkedik társai közül, ám a Meizu EP51 egyértelműen egy ilyen termék lett.

A kínai gyártó minőségi okostelefonjairól egészen jól elhíresült már, így az emberek minden terméküktől joggal várnak sokat. Csalódniuk pedig ezúttal sem kell, hiszen a Meizu EP51 bőven 10 ezer forint alatt kínál például APtX-kodek támogatást, amit nála jóval drágább fülesek sem mindig mondhatnak el magukról.

A minőségi dobozban, négy különböző, kényelmes viseletet biztosító fülpárnával érkező sportfülhallgató mindössze 15 grammot nyom, tehát gyakorlatilag észre sem vesszük létezését használat közben. Mindez persze csak a viselésre érvényes, hiszen amint megszólal, már tudhatjuk, hogy jó befektetést eszközöltünk, ugyanis az EP51 hangzása messze jobb, mint amit a közeli riválisoktól megszokhattunk, sőt, rengeteg, nála sokkal drágább füles is szégyenkezhet mellette.

A mély hangok jellegzetesek, érezhetően jelen vannak, és ugyanez mondható el a közép és magas tónusokról is. Gyakran előforduló probléma szokott lenni a hangerő hiánya, ám jelen esetben erről szó sincs, sőt, maximális hangerőn már-már túl hangosnak is tűnik. Mivel egy 15 grammos eszközről van szó, üzemidő terén túl sokat nem várna tőle az ember, ám ilyen tekintetben is pozitívan kell csalódnunk, ugyanis 6 órányi üzemidővel nyugodtan számolhatunk.

Természetesen van lehetőség hívásfogadásra is, a beszédhang pedig tisztán kivehető, egyáltalán nem torz, ami szintén meglepő ebben az árkategóriában.

A vízálló kialakítású, használaton kívül mágnesesen összekapcsolódó Meizu EP51 a Gearbest webáruházából vásárolható meg, ahol most mindössze 6 ezer forintot kell fizetni érte.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...