Hirdetés
A Microsoft megválhat a mobil üzletágától, a Foxconn lehet a vevő

Az elmúlt néhány évben a Microsoft valamit elképesztően elrontott, hiszen a Nokia felvásárlása után sorozatosan követték egymást a rossz döntések, aminek következtében a mobil ágazat bevétele gyakorlatilag egyenlő a nullával.

A Windows 10 Mobile operációs rendszer csak számos ígérgetés után került kiküldésre a felhasználókhoz, a csúcskészülékek száma rémesen kevés és az értékesítési számok is folyamatosan csökkennek, így semmi meglepő nincs abban, hogy a Microsoft túladna a számára koloncnak tűnő részlegen.

Bár korábban a vállalat vezetői azt hangoztatták, hogy eszük ágában sincs lemondani a mobil piacról, jó esély van rá, hogy erre mégis sor került, hiszen a legfrissebb hírek szerint a Foxconn már be is jelentkezett a részlegért.

Abban az esetben, ha a megállapodás létrejön, a Microsoft Mobile egyéb területein 50%-os leépítésre lehet számítani.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...