Hirdetés
A Microsoft szerint kizárt, hogy a Windows 10 automatikusan települne a felhasználók számítógépeire

Néhány nappal ezelőtt már beszámolhattunk róla, hogy számos felhasználó szerint a Windows 10 előzetes engedélyük nélkül települt számítógépeikre, ám a Microsoft szerint ez egyszerűen nem történhetett meg.

Míg néhány nappal ezelőtt csak pár ilyen tapasztalattal rendelkező felhasználó volt, addig mára több ezerre nőtt a számuk, ezért a Microsoft is kénytelen volt megszólalni az ügyben, és ahogy arra számítani lehetett, tagadta ennek lehetőségét.

„Korábban módosítottunk a frissítési rendszerünkön annak érdekében, hogy az a felhasználók számára átláthatóbb és egyszerűbben kezelhető legyen. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy bár a Windows 10 bekerült az ajánlott frissítések közé, a felhasználók továbbra is teljes kontroll alatt tarthatják annak telepítését”, nyilatkozta a Microsoft szóvivője.

Természetesen a felhasználók ezúttal is kétkedve fogadták a Microsoft magyarázkodását, hiszen szerintük amikor több ezer felhasználó ugyanarról a hibajelenségről számol be, az már nem lehet véletlen műve.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...