Hirdetés
Mostantól már a nagy méret és súly sem akadály a kínai rendeléskor

Alighanem mindenki, aki valaha is érdeklődött már egy termék Kínából történő megrendelése iránt, tisztában van azzal, hogy az ingyenes kiszállítás többnyire az 1-2 kilogramm összsúlyú termékek esetén állt fent.

Ha valaki ennél nagyobb súllyal rendelkező eszközt, készüléket, stb… szeretett volna vásárolni, kénytelen volt kifizetni az időnként 40-50-60 dollárt is elérő szállítási költségeket, ami sok esetben tönkre is vágta a jó üzletet.

Mostantól ilyen problémáktól már nem kell tartanunk, ugyanis a Gearbest új ajánlattal kedveskedik az európai vásárlóknak, akik 30 kilogrammos súlyhatárig ingyenes, vagy nagyon olcsó kiszállítási díjjal számolhatnak. Az, hogy ezentúl nagyobb súllyal rendelkező termékek vásárlására is lehetőség nyílik, egyben azt is jelenti, hogy teljesen új termékek kerülhetnek a látókörünkbe.

Ilyen termékek például a 3D nyomtatók, amelyek segítségével lélegzetálló kreálmányokat alkothatunk. Az eszközök magán- és üzleti célú felhasználásra egyaránt alkalmasak, így sokak számára kifejezetten jól jöhet, hogy ezentúl egyáltalán nem, vagy csak minimális összeget kell fizetni a kiszállításukért. A promócióban résztvevő 3D nyomtatók már valamivel több mint 35 ezer forinttól is elérhetők, így elmúltak már azok az idők, amikor csak kevesek kiváltsága volt a technológia. Amennyiben ilyen termékek érdekelnek, a promóció oldalát ajánljuk számodra.

De nem csak 3D nyomtatók kerültek képbe az új szolgáltatásnak köszönhetően, hiszen mostantól megvásárolhatunk olyan remek szerkezeteket is, mint például a Xioami M365 típusú összecsukható kivitelű elektromos roller, amely most garantáltan ingyenes kiszállítással kerülhet megrendelésre.

A repülőgépgyártásnál is használt alumínium ötvözetből készült roller 12.5 kilogrammos súlyával sokak szívét elnyeri majd, de az E-ABS, a fékezési energia-visszanyerő rendszer és a 280Wh-s akkumulátornak köszönhetően megtehető 30 kilométeres táv is az előnyök közé sorolható. A rollerhez természetesen okostelefonos applikáció is társul, aminek köszönhetően használati szokásainkat, sebességünket, az akkumulátor töltöttségi szintet és még tengernyi más dolgot is nyomon követhetünk. A terméket ezen az oldalon tekinthetitek meg.

Bár egy teljesen más területről beszélhetünk, érdemes megemlíteni a rendkívül jóárasított, stresszoldó hatásuk miatt felnőttek számára is ajánlott Fidget Spinnereket. Akik nem lennének képbe az eszközzel, az alábbi videón szerezhetnek róla kellő ismereteket. Ha érdekesnek és hasznosnak találtad, már kb. 500 forinttól hozzájuthatsz, nézelődni pedig az alábbi linken tudsz.

Ez persze csak néhány volt azon eszközök és készülékek közül, amelyeknél mostantól már a súly és a szállítási költség sem jelent akadályt, így amennyiben korábban egy vásárlástól csak a nagyobb súly miatt magas szállítási költség tartott távol, érdemes felkeresned a Gearbest weboldalát, ahol ezentúl már sokkal „kedvesebb” számokat találhatsz.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...