Hirdetés
Táblagépet vagy laptopot vásárolnál? Ezt most akár féláron is megteheted!

Az okostelefonok egyre nagyobb méretű kijelzőinek köszönhetően a táblagépek létjogosultsága erősen megkérdőjeleződött az utóbbi időben, ám szerencsére a gyártók mindig tudnak valami olyat nyújtani, ami miatt életképesek maradnak a piacon.

A számtalan felhasználási terület mellett nem mellékes az általuk biztosított hosszú üzemidő sem, na meg persze az sem, hogy például nyaralás alatt mégiscsak jobb egy könnyen hordozható tableten vagy közepes méretű kijelzővel rendelkező laptopon filmezni, mint egy alapvetően telefonálásra és fotózásra használt okostelefon.

Ha te most azok táborába tartozol, akik épp fontolgatják egy tablet vagy egy laptop vásárlását, akkor jó hírünk van számodra, hiszen a Gearbest akciójának köszönhetően most kiváló áron juthatsz hozzá az egyes példányokhoz.

A webáruház kínálatának legújabb szerzeményeként itt van például egy zsebben is hordozható, Windows 10 operációs rendszerrel szerelt 7-colos kijelzővel rendelkező GPD Pocket Win 10 szerkezet, amely egészen elképesztő hardveres felhozatallal és ajándék hordtáskával várja a megrendelőket. Mint említettük, hardveres téren biztosan nem lehet panasz a készülékre, hiszen az apró szerkezetben Full HD kijelzőt, Intel Aton X7 típusú processzort, 8GB RAM-ot és 128GB-os háttértárat is találhatunk, ezt a felhozatalt pedig némely asztali számítógép is megirigyelné. A készülékkel kapcsolatos további információkat itt találod.

Sorban következőként jöjjön most egy laptop, nevezetesen a Jumper EZbook 3 Plus, amely olyan hardvert kínál, amely a rendszerint a tőle magasabb kategóriák kiváltsága. A rendkívül vékony fém készülékházba Intel Core m3-7Y30 típusú processzor, 8GB RAM és 128 GB-os tárhely került. Operációs rendszer tekintetében Windows 10-ről beszélhetünk, a megjelenített információkat pedig egy 14.1-colos Full HD kijelzőn tekinthetjük meg. A mindössze 1.30 cm vastag, kétsávos WiFi-vel és 9600mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező laptopról az alábbi linken olvashatsz bővebb információkat.

A hagyományosabb, 8-colos kijelzőméret iránt rajongó felhasználóknak sem kell aggódniuk, hiszen bekerült a leértékelt termékek közé a Lenovo P8 típusú táblagépe is, ami kimagasló minőséget és teljesítményt kínál a vásárlóknak. Az applikációk, filmek és játékok gondtalan futtatásáról egy Snapdragon 625 típusú 8-magos processzor és egy Adreno 506 grafikus vezérlő gondoskodik, amiket 3GB RAM segít a működésben. Tárhelyből 16GB-ot kapunk, a WiFi kétsávos, a kijelző felbontása pedig 1920 x 1200, ami kellően jó minőségű képet vetít elénk. A készülék ára a teljesítményhez és tudáshoz mérten elenyésző, bővebb részleteket itt találhatsz vele kapcsolatban.

A Gearbest külön akciót hirdetett azoknak, akik szeretnek gyorsan lecsapni az ajánlatokra, hiszen meghatározott időtaramig négy terméket féláron tesznek elérhetővé a vásárlóknak. A négy termék között találhatunk három táblagépet és egy laptopot is, amiknek lefelezett áruk 18 és 40 ezer forint körül alakul. A legolcsóbb táblagép esetében 7.85 colos kijelzővel, 2GB RAM-mal és 16GB RAM-mal találkozhatunk, míg a legdrágábbnak számító Laptopban 14-colos HD kijelzőt, 4GB RAM-ot, Intel Celeron N2815 processzort és 128GB-os SSD meghajtót találhatunk. Az említett négy termék megszerzéséhez némi szerencsére is szükség van, ám aki sikerrel jár, igazán jó üzletet bonyolíthat. A készülékekkel kapcsolatos részleteket itt találod.

Az akcióban néhány további termék is részt vesz, amiknek terméklapját az alábbi linkeken találod:

Xiaomi Air 13 Laptop: Link

Xiaomi Mi Pad 3 – Link

GPD WIN PC Játékkonzol – Link

Cube iPlay 10 Tablet – Link

Huawei M3 Tablet – Link

Cube WP10 – Link

Jumper EZBOOK 3 PRO – Link

Jumper EZpad 4S Pro – Link

Getworth R23 Gamer PC – Link

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...