Hirdetés
Teclast Tbook 10 S – elérhető árú 2 az 1-ben táblagép, ami bárkinek jó társa lehet

Amíg okostelefonokból annyi van, hogy az ember el sem tudja dönteni, hogy melyik mellett tegye le a voksát, addig táblagépekből jóval szerényebb a felhozatal, így nem is túlságosan nehéz onnan kitűnnie egy jól összerakott modellnek.

Sikerült ezt most elérnie a Teclast Tbook T10 S nevet viselő 2 az 1-ben táblagépnek is, amely anyaghasználatban, hardverben, összeszerelési minőségben és árban is köröket ver a piac legtöbb szereplőjére, akik között bizony kifejezetten ismert neveket is találhatunk.

A Teclast Tbook T10 S előnyeit hosszasan lehetne sorolni, ám amit mindenképpen ki kell emelni, az a CNC megmunkálás eredményeként rendkívül precíz és strapabíró fém készülékház. Szintén szót érdemel még a 10.1 colos, Full HD (1920 x 1200 pixel) felbontású IPS kijelző, amely remek fényerővel, tökéletes színhűséggel és IPS kijelzőkre jellemző betekintési szöggel áll a vásárlók rendelkezésére.

A kijelző alatti részről sem szabad azonban megfeledkezni, ugyanis ebben az árkategóriában kifejezetten jónak számító, 14 nm-es gyártástechnológiával készülő Intel Cherry Trail X5 processzorral találkozhatunk. A számítási kapacitás és az erő tehát adott, arról pedig, hogy végképp semmi probléma ne legyen a legkeményebb alkalmazások futtatása során 4GB RAM gondoskodik.

A mérnökök gondoltak rá, hogy egy ilyen teljesítménnyel és kijelzővel rendelkező táblagépre számos alkalmazást is telepítenek a felhasználók, mint ahogy arra is jó esély mutatkozik, hogy filmeket is szívesen néznek majd rajta, ezért egy 64GB-os tárhely érkezett a kínálatba, amit igény esetén microSD kártya segítségével akár 128GB-ra is bővíthetünk.

És akkor jöjjön a lényeg, ugyanis a Gearbesten most szinte ajándék áron juthatunk hozzá az adott esetben billentyűzettel is kiegészíthető készülékhez, de nem árt sietni, ugyanis meglehetősen nagy érdeklődés mutatkozik iránta.

A Teclast Tbook T10 S-sel kapcsolatos további információkat az alábbi oldalon érhetitek el.

Részletek a novemberi promócióval kapcsolatban az alábbi linkre kattintva érhetők el.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...