Hirdetés
Úgy tűnik, a játékosoknak semmi bajuk a Windows 10-zel, már minden harmadik Steam felhasználó gépén az új rendszer fut

Bár a Microsoftot rengeteg kritika éri az operációs rendszer erőltetett frissítése miatt, úgy tűnik, a játékos kedvű felhasználókat ez a legkevésbé sem zavarja, ugyanis folyamatosan növekszik az új rendszert használó “gamerek” száma.

A Steam adatai szerint a platform használóinak 34.05%-a már az új operációs rendszert futtatja számítógépén, ami valamivel több, mint 1%-os emelkedést jelent az előző hónapban közzétett számokhoz képest.

Bár a Windows 10 szépen jön fel, 42.07 százalékával továbbra is a Windows 7 található az első helyen, míg az előbb említett két rendszer mögött a Windows 8.1 található mintegy 14.43%-os mutatóval.

Ugyan az említett rendszerek esetében is vannak érdekességek, a februári jelentés legnagyobb meglepetését egyértelműen a Windows XP produkálta, ugyanis 2.31%-os „részesedésével” még mindig megelőzi a Windows 8-at, ráadásul úgy tűnik, a Windows 10-en kívül a kihalni képtelen operációs rendszer volt az egyetlen, amely növekedést tudott elérni (+0.16%) az előző hónap adataihoz képest.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...