Hirdetés
Újabb meglepő húzás a Microsofttól – Ezúttal az alapértelmezett alkalmazásokkal bosszantják a felhasználókat

A Windows 10 napról-napra egyre nagyobb piaci részesedéssel bír, azonban a felhasználók jelentős részének nem tetszik az a mód, ahogy a Microsoft népszerűsíti legújabb operációs rendszerét.

Először jött a korábbi rendszerek támogatásának leállítása, aztán a processzorok Windows 10 támogatottsága, majd pedig nem is olyan rég az automatikusan letöltődő ajánlott frissítések közé is bekerült az új rendszer, ami természetesen szintén nem nyerte el a felhasználók tetszését.

Mint ahogy nem nyerte el tetszésüket a Microsoft mostani húzása sem, ugyanis legújabb frissítésükkel (KB3135173) több alkalmazást is visszaállítottak alapértelmezettre, vagyis a videók és a képek is a Windows 10 lejátszóval nyílnak meg, akkor is, ha előtte már hozzárendeltük a fájlokat saját alkalmazásainkhoz.

Nem ez az első eset, hogy a Microsoft ilyet tesz, hiszen korábban is előfordult már, igaz, akkor még bocsánatot kért a vállalat, és közölte, hogy tévedésről volt szó, ám erre most aligha fog majd sor kerülni.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...