Hirdetés
Újabb rossz hír a Microsoft háza tájáról – Csak jövő őszre készül el a Windows 10 második frissítési csomagja

Mi lennénk a legboldogabbak, ha végre valami pozitív hírről is be tudnánk számolni a Windows 10-zel kapcsolatban, azonban úgy tűnik, az utóbbi időben csak a negatív előjelű információk jutnak számunkra.

Bár a mostani hír nem fogja túlságosan érzékenyen érinteni a felhasználókat, azért érdemes lehet tudni, hogy idén már nem számíthatunk a Redstone 2 megjelenésére, azt ugyanis a hírek szerint csak jövő ősszel adja ki a redmondi vállalat.

A több jelentős frissítést is magába foglaló Redstone 1 a tervek szerint idén június-július környékén kerül kiküldésre a felhasználóknak, az eredeti elképzelések szerint pedig november környékén érkezett volna a második frissítési csomag is, amiről most úgy néz ki, le kell mondanunk.

A csúszás mögött az áll, hogy a Microsoft szeretné megvárni a Windows 10-es készülékek következő áradatát, és mivel azok egy részében már az idei év végén debütáló Kaby Lake processzorok kapnak helyet, a frissítés kiadására csak 2017 második felében kerülhet sor.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...