Hirdetés
Végre megérkezett a hivatalos Windows 10-es Facebook alkalmazás

Mondanánk, hogy nem kellett rá sokat várni, azonban ez így ebben a formában nem lenne igaz, hiszen a Windowsos felhasználóknak csak több hónapos ígérgetés után vált elérhetővé az alkalmazás.

Az applikáció jelenleg még béta verzióban van, ugyanakkor már eléggé stabil ahhoz, hogy megbirkózzon a közösségi oldalhoz kapcsolódó átlagosnak nevezhető feladatokkal. Akik ki szeretnék próbálni az új fejlesztést, azok a Windows Áruházból szerezhetik be azt.

A korábban elérhető alkalmazás még a Microsoft fejlesztésében készült, a mostani viszont már egyenesen a közösségi óriástól érkezett, így várhatóan sokkal gördülékenyebb és megbízhatóbb működésre számíthatnak majd a Windows 10 felhasználók, akik mobilra és asztali számítógépre is letölthetik az újdonságot.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...