Hirdetés
Windows 10: Apró, de annál hasznosabb frissítés érkezett a rendszerhez

Kiadása óta a Windows 10 operációs rendszer és annak alkalmazásai számtalan frissítésen átestek már, és ez valószínűleg a jövőben sem fog változni.

Most épp a Windows Kamera alkalmazás kapott egy frissítést, melynek köszönhetően a felhasználók immár meg is állíthatják videófelvételeiket, amiket aztán az adott ponttól folytathatnak.

Eddig csak úgy lehetett használni a felvétel funkciót, hogy annak leállítása után újabb felvételt kellett indítani, tehát az applikációt aktívan használók biztosan nagyon fognak örülni ennek az apró, de annál lényegesebb frissítésnek.

Sajnos azonban egyelőre csak a Windowsos program használói élvezhetik az új funkció előnyeit, ugyanakkor a Microsoft tájékoztatása szerint hamarosan a Windows 10 Mobile rendszert futtató készülékek is megkapják a frissített alkalmazást, ott pedig vélhetően még az asztali gépeknél is nagyobb kihasználtsággal üzemeltethetik majd azt a felhasználók.

A Microsoft ezen felül azt is közölte a felhasználókkal, hogy aktívan dolgoznak a régebbi webkamerák támogatásán, ugyanis az utóbbi időben megszaporodott a támogatás hiánya miatt panaszkodó felhasználók száma.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...