Hirdetés
Szinte “ingyen” vihető a Super AMOLED kijelzőt és páratlan üzemidőt kínáló Vernee Thor Plus

A gyártó legújabb modelljét ezúttal akciós áron vásárolhatjátok meg.

Manapság meglehetősen ritka, hogy egy gyártó méretes akkumulátort pakol a készülékébe, hiszen ez rendszerint hatással van a modell vékony profiljára, azonban a néhány hónappal ezelőtt 5200mAh kapacitású akkumulátorral piacra dobott Thor E-vel a Vernee megmutatta, hogy nem feltétlenül kell lemondani egyik jóról a másik javára, most pedig a Thor Plus 6200mAh-s áramforrásával még egy szintet léptek.

Ne rohanjunk azonban ennyire előre, hiszen mindenképpen említést érdemel a készül megjelenése is, ugyanis a matt fekete fém készülékház rendkívül elegáns kisugárzást biztosít, egy igazán minőségi és drága eszköznek tűnik tőle a Thor Plus. Az első részével nincs is semmi gond, hiszen a HD felbontású kijelző, a 8-magos, MediaTek MT6753 típusú chipset, a 3GB RAM és a microSD-n keresztül bővíthető 32GB-os tárhely garantálja a minőséget, azonban azt már nem állíthatnánk, hogy mindezt drágán kínálja a gyártó, hiszen a készülék ára a 35 ezer forintot is alig éri el.

Kamerák tekintetében hátul 13 megapixeles, elől pedig 8 megapixeles egységekről beszélhetünk, ám a Thor Plus egyik legnagyobb húzóereje nem ez, hanem a 6200mAh kapacitású akkumulátor lesz, ami mellé egyébként egy mindössze 7.9mm-es vastagsággal rendelkező készülékház társult. A Vernee ráadásul szeretett volna biztosra menni, ezért egy új VOS névre hallgató rendszert is kifejlesztettek, amely a készenléti idő optimalizálásával kiváló üzemidőt biztosít, és gyorsítja az akkumulátor töltését is, az ugyanis 2A-es töltés mellett mindössze 90 perc alatt 100%-os állapotba hozható.

A gyártó ígérete szerint a Thor Plus teljesen feltöltve 20 órányi videó lejátszására is képes lehet, míg a készenléti ideje akár a 30 napot is elérheti, ez pedig mindkét esetben igazán remek értéknek tekinthető. Akkor sem kell kétségbe esni, ha merülni kezd a készülék, ugyanis egy külön fizikai gombot is elhelyeztek annak oldalán, amit megnyomva pillanatok alatt bekapcsol az energiatakarékos üzemmód.

Mindez persze csak néhány tulajdonság, amit a Thor Plus felvonultat, mindemellett még nyomásérzékeny ujjlenyomat-olvasó, egyedi szemkímélő mód és számos remek funkcióval is találkozhatnak a vásárlók.

A készülék további funkcióiról és a vásárlással kapcsolatos információkról az alábbi linkre kattintva kaphatsz tájékoztatást.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...